МЕДИАЦЕНТАР

Нова страница за информации

Мисијата на ОБСЕ во Приштина денеска соопшти дека е загрижена за дејствијата на косовската полиција против филијалите на Поштанска Штедилница...

Copyright © Sekerko All rights reserved. | Newsphere by AF themes.
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial