МЕДИАЦЕНТАР

Нова страница за информации

Месец: м.г

Претседателот Стево Пендаровски денеска оствари телефонски разговор со претседателот на Република Хрватска, Зоран Милановиќ. Во разговорот, претседателот Пендаровски изрази сочувство...

Copyright © Sekerko All rights reserved. | Newsphere by AF themes.
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial