МЕДИАЦЕНТАР

Нова страница за информации

Месец: м.г

Редовното статистичко соопштение за позначајните промени кај надворешниот долг, надворешните побарувања и меѓународната инвестициска позиција објавено денес донесува податок дека...

Косовскиот премиер Албин Курти изјави дека дополнителен притисок од Западот може да донесе резултати по прашањето за признавањето на Косово...

Јас верувам дека нашата држава има капацитет, пред се демократски, меѓутоа и европски капацитет и визија и оваа одлука која...

Copyright © Sekerko All rights reserved. | Newsphere by AF themes.
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial