Нова страница за информации

Месец: м.г

Германија се соочува со „најголемата енергетска криза“ поради нејзината економска зависност од рускиот гас, изјави неодамна германскиот министер за економија...

Добивката на американската фармацевтска и биотехнолошка корпорација „Фајзер“ во вториот квартал се зголеми над проценките на аналитичарите, објави денеска компанијата....

Copyright © Sekerko All rights reserved. | Newsphere by AF themes.
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial