МЕДИАЦЕНТАР

Нова страница за информации

Месец: м.г

Емануел Макрон пресече – Најдено е компромисно решение за спорот меѓу Македонија и Бугарија. Францускиот претседател на само неколку часа...

Претседателот на Владата Димитар Ковачевски, истакна дека со ребалансот на Буџетот за 2022 година кој очекува наскоро да го изгласа...

Copyright © Sekerko All rights reserved. | Newsphere by AF themes.
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial