МЕДИАЦЕНТАР

Нова страница за информации

Месец: м.г

Поради пополнување на капацитетите на Инфективната клиника и на модуларната болница, со одлука на Министерството за здравство, пациенти со Ковид-...

Copyright © Sekerko All rights reserved. | Newsphere by AF themes.
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial