МЕДИАЦЕНТАР

Нова страница за информации

Месец: м.г

Во четирите дена привремен прекин на огнот, Хамас треба да ослободи најмалку 50 израелски заложници, а Израел 150 палестински затвореници,...

Би било срам за државата, партија од типот на ДУИ, каде криминалот со СДС им е секојдневие, да има технички...

Под слоганот "Големи идеи, за сериозни промени", градоначалникот Орце Ѓорѓиевски синоќа го презентираше отчетот од својата двегодишна работа. Реализирани се...

Copyright © Sekerko All rights reserved. | Newsphere by AF themes.
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial