Нова страница за информации

Месец: м.г

Талат Џафери, претседателот на Собранието одржа прес-конференција после средба со координаторите во Парламентот. Тој не можеше да одговори прецизно дали...

Ситуацијата во Србија е на границата што здравствениот систем може да ја издржи. Со таква изјава денеска директорот на Клиниката...

Copyright © Sekerko All rights reserved. | Newsphere by AF themes.
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial