Нова страница за информации

Месец: м.г

Тирана,31 мај 2020() – Денеска кога е последниот рок за постигнување консензус околу изборната реформа,албанскиот претседател Илир Мета ги повика...

Copyright © Sekerko All rights reserved. | Newsphere by AF themes.
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial