МЕДИАЦЕНТАР

Нова страница за информации

Месец: м.г

Специјалниот претставник на Европската унија за дијалог меѓу Србија и Косово, Мирослав Лајчак, инсистира дека покрај основањето Заедницата на општини...

Загарантирано вработување на 500 најдобри дипломирани студенти на универзитетите во Македонија, државата да обезбеди редовен работен однос, ова го изјави...

Copyright © Sekerko All rights reserved. | Newsphere by AF themes.
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial