МЕДИАЦЕНТАР

Нова страница за информации

Месец: м.г

Фрковски не е за амбасадор во Обединетите Нации“ - ова го потенцираше, Антонио Милошоски, утринава, во својот статус на социјалната мрежа...

Copyright © Sekerko All rights reserved. | Newsphere by AF themes.
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial