МЕДИАЦЕНТАР

Нова страница за информации

ристијан Мицкоски, претседател на ВМРО-ДПМНЕ во денешното интервју во вестите на ТВ Сител истакна дека СДСМ и Зоран Заев се...

Општата болница „Борка Талески“ во Прилеп денеска доби донација – амбулантно возило. Станува збор за донација обезбедена од турската агенција...

Copyright © Sekerko All rights reserved. | Newsphere by AF themes.
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial