МЕДИАЦЕНТАР

Нова страница за информации

Политика

Според Мицкоски, Владата планира да му вети кривична неказнивост на поранешниот прмиер Никола Груевски кој побегна во Унгарија за да...

Клиниката за онкологија од 2017 година го има, а не го користи системот кој оневозможува да се манипулира со цитостатици,...

Да ги надминеме разликите, да се сплотиме околу итно започнување на преговорите, во спротивно ќе ги изгубиме младите кои се...

Copyright © Sekerko All rights reserved. | Newsphere by AF themes.
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial