МЕДИАЦЕНТАР

Нова страница за информации

Советот на Општина Кисела Вода ќе ја одржи триесет и петтата пленарна седница

Советот на Општина Кисела Вода ќе ја одржи триесет и петтата пленарна седница на 25 февруари 2020 година, со почеток во 12:00 часот, со следниот дневен ред:

-Усвојување на Записникот од 33-та пленарна седница

-Усвојување на Записникот од 34-та пленарна седница

1.Извештај (информација) за работа на Полициска станица од општа надлежност ,,Кисела Вода,, за 2019 година;

2.Извештај за реализација на Програмата за Енергетска Ефикасност во Oпштина Кисела Вода во 2019 година;

3.Акционен план за 2020 година (од Програмата за Енергетска ефикасност за Општина Kисела Вода 2018-2020 година);

4.Предлог-Одлука за прифаќање на иницијатива за воспоставување на меѓуопштинска соработка помеѓу Општина Кисела Вода и Општина Зелениково;

5.Предлог-Одлука за прифаќање на иницијатива за воспоставување на меѓуопштинска соработка помеѓу Општина Кисела Вода и Општина Студеничани;

6.Советнички прашања;

Седницата ќе се одржи во големата сала за седници – барака 7 – Општина Кисела Вода.

Ве молиме следете не и стиснете лајк:
error
fb-share-icon
Copyright © Sekerko All rights reserved. | Newsphere by AF themes.
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial