МЕДИАЦЕНТАР

Нова страница за информации

Продавници, маркети и аптеки во општина Кисела Вода кои ќе работат online претстојниот викенд

Општина Кисела Вода известува дека дека викендов за време на продолжениот полицискиот час,

на оваа територија ќе работат неколку деловни субјекти кои се занимаваат со достава на храна и лекови

на територија на Кисела Вода, а претходно аплицираа на Јавниот повик на локалната самоуправа.

Имено, за online работа за достава на неопходни прехранбени намирници, во сабота и недела,

достапни ќе  бидат следните локални продавници, маркети, ресторани и аптеки кои ќе вршат достава на продукти:

ТИНЕКС-МТ ДOОЕЛ, www.e-tinex.mk

ТДППУ Веропулос ДООЕЛ Скопје, телефон 075-499-782, 075-488-129

ТП Гоги , телефон 02-2763-094, 02/2779094, kioscigogi@yahoo.com

Ледо Компани, телефон 078-268-838, 070-866-776

Трежр-ДООЕЛ, телефон 074-242-444, naracki@donesi.be

Киноа Трејд ДООЕЛ увоз-извоз, телефон 072-266-976, kinoatrejd@gmail.com

Јухор Елена ДООЕЛ месарници, телефон 075-745-383, 02-5111-772, mpc-obezbeduvanje@hotmail.com

MSN:MESARNICI JUHOR

Гостилница Инна-Ерна ДООЕЛ, телефон 075-926-692

ДТПУ Турбо ДООЕЛ увоз-извоз, телефон 075-531-941, 075-711-629, dimeturbo@yahoo.com

ТОЛЛАКС ДОО Скопје, телефон 070-220-882, 02/616-0977, tollaks@yahoo.com

Друштво за трговија на големо и мало ДЕНИЕЛ Сузана и Зоран експорт импорт ДОО Скопје, телефон 02-279-1134, deniel_dracevo@yahoo.com

Друштво за трговија и услуги Маркет Детелин ДООЕЛ Скопје-подружница Детелина Скопје,

телефон 078-233-416, 072-316-573, marketdetelina@gmail.com

Угостителски објект за исхрана ЕМ-МЕР ТП, телефон 071-566-521, topolec.meriton@gmail.com

ПЕТ ЕКСПЕРТ ДООЕЛ Скопје, телефон 071-276-568, info@pet-expert.mk

Петар Транс ДООЕЛ Скопје, телефон 078-373-507

Дежурна аптека ќе биде аптеката “Зегин”- Драчево 1, лоцирана на ул. Димитрија Чуповски бр. 68

во населбата Драчево.

Телефонскиот број на ова аптека е 078/478-204. Истата ќе биде отворена од 07:30 до 15:00 часот.

 Уште еднаш, апелираме до сите наши жители за почитување на мерките и препораките дадени

од Владата и Министерството за здравство, со цел побрзо надминување на оваа тешка ситуација

со која сите се соочуваме.

Ве молиме следете не и стиснете лајк:
error
fb-share-icon
Copyright © Sekerko All rights reserved. | Newsphere by AF themes.
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial