МЕДИАЦЕНТАР

Нова страница за информации

Привремено укинати приемните денови во Општина Кисела Вода

Поради актуелната состојба со корона вирусот и опасноста од негово ширење, Општина Кисела Вода привремено ги укинува приемните денови  на градоначалникот, како и приемните денови во сите сектори и одделенија.

Ова е резултат на превентивните мерки издадени од Владата на Република Северна Македонија и Министерство за здравство, со цел да има помала фреквенција на лица во институциите и  да се спречи ширењето на коронавирусот.

Секојдневната комуникација со граѓаните продолжува преку официјалните e – mail адреси и телефонски броеви, како и на социјалните мрежи.

Во продолжение следат телефонските броеви од одделните одделенија и сектори за комуникација

Сектор за комунални работи, инфраструктура, сообраќај и заштита на животна средина

071261194

075309930

070 292 962

078 373 779

Сектор за урбанизам и просторно планирање:

02/2785429 за легализација

02/2785420 за одобренија за градење

02/2785443 за просторно планирање

Сектор за инспекциски работи

02/2785449

02/2785456

02/2785465

Сектор за образование, предучилишно воспитување, култура и спорт

02/2785418

Сектор за месна самоуправа

02/2785427

Сектор за нормативно правни работи

070 226 037

072 314 988

Општина Кисела Вода однапред се заблагодарува за разбирањето

Ве молиме следете не и стиснете лајк:
error
fb-share-icon
Copyright © Sekerko All rights reserved. | Newsphere by AF themes.
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial