МЕДИАЦЕНТАР

Нова страница за информации

Општина Кисела Вода изврши дезинфекција на сите автобуски постојки

Во насока на зачувување на здравјето на граѓаните од вирусот Ковид-19, Општина Кисела Вода на својата територија, вчера изврши дезинфекција на сите автобуски постојки.

Во периодот што следува, Општината, ќе продолжи да дава придонес за побрзо надминување на кризата со вирусот, ќе продолжи да спроведува акции за дезинфекција на урбаната опрема во парковите, детските и спортските игралишта. 

Покрај извршената дезинфекција во градинките и училиштата, во истите повторно ќе биде извршена дезинфекција.

Вирусот Ковид -19, ќе биде победен, доколку во целост се почитуваат препораките кои ги даваат Владата и Министерството за здравство.

Ве молиме следете не и стиснете лајк:
error
fb-share-icon
Copyright © Sekerko All rights reserved. | Newsphere by AF themes.
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial