Нова страница за информации

ВИДЕО| Oро околу споменикот на Стефан Немања во Белград

Луѓето не носеа заштитни маски, а дел од присутните вееја српски знамиња.

Десетици луѓе се собраа вечерва на Савскиот плоштад во Белград, во близина на споменикот на Стефан Немања, каде што одиграа традиционално српско оро. Луѓето не носеа заштитни маски, а дел од присутните вееја српски знамиња.

Please follow and like us:
fb-share-icon

About Post Author

Copyright © Sekerko All rights reserved. | Newsphere by AF themes.
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial