МЕДИАЦЕНТАР

Нова страница за информации

Информации за сите деловни субејкти кои ќе работат online за време на полицискиот час во општина Кисела Вода

Општина Кисела Вода информира дека за време на полицискиот час, на нејзината територија ќе работат повеќе деловни субјекти кои се занимаваат со достава на храна и лекови. Деловните субјекти за вршење на услуги на граѓаните аплицираа на Јавниот повик, кој претходно го објави Општината.

Имено, за online работа за достава на неопходни прехранбени намирници, во сабота и недела,  достапни ќе бидат следните локални продавници, маркети, ресторани и аптеки:

Металмонтинг ДООЕЛ, телефонски број 070/219-593,  e-mail: metalmonting@yahoo.com

Стефито Бренд, телефонски број 075/220-418,  e-mail: stefitobrend@hotmail.com

Месарница Кузум, телефонски броеви 071/249-837, 075/456-118

Саше Спетс ДООЕЛ Скопје, телефонски број 077/936-832, e-mail: sasespec@hotmail.com

Бим-макс ДООЕЛ Скопје, телефонски броеви 02/3111-776, 078/243-562

Амио-Алеи ДООЕЛ, телефонски број 075/700-944

ДИЛЛ Маркетс ДОО, с. Батинци-Студеничани, телефонски број 078/570-120, e-mail: dillmarkets@outlook.com

Д.У.Т.У Дабест-1985 ДООЕЛ, телефонски броеви 078/243-242, 070/340-851, e-mail: enkokonobar@gmail.com

Мобеликс Премиум,   e-mail: info@mobeliks.com.mk

Гиго Трејд Дејан ДООЕЛ Скопје, телефонски броеви 02/2792-554, 071/211-413, e-mail: gigo-5@hotmail.com

Друштво за производство, промет и услуги Фортуна Јуниор Два ДООЕЛ Скопје, телефонски број 075/841-999,  e-mail: anetagrujoska@yahoo.com

ТИНЕКС-МТ ДOОЕЛ, www.e-tinex.mk

ТДППУ Веропулос ДООЕЛ Скопје,  телефонски броеви 075/499-782, 075/488-129

ТП Гоги, телефонски број 02/2763-094, 02/2779-094, e-mail: kioscigogi@yahoo.com

Ледо Компани, телефонски број 078/268-838, 070/866-776

Трежр-ДООЕЛ, телефонски број 074/242-444, e-mail: naracki@donesi.be

Киона Трејд ДООЕЛ увоз-извоз, телефонски број 072/266-976, e-mail: kionatrejd@gmail.com

Јухор Елена ДООЕЛ месарници, телефонски броеви 075-745-383, 02/5111-772, e-mail: mpc-obezbeduvanje@hotmail.com, MSN:MESARNICI JUHOR

Гостилница Инна-Ерна ДООЕЛ, телефонски број 075-926-692

ДТПУ Турбо ДООЕЛ увоз-извоз, телефонски броеви 075/531-941, 075/711-629, e-mail: dimeturbo@yahoo.com

Поло Маркет ТОЛЛАКС ДОО Скопје, телефонски броеви 070/220-882, 02/616-0977, tollaks@yahoo.com

Друштво за трговија на големо и мало ДЕНИЕЛ Сузана и Зоран експорт импорт ДОО Скопје, телефонски број 02/2791-134, deniel_dracevo@yahoo.com

Друштво за трговија и услуги Маркет Детелинa ДООЕЛ Скопје-подружница Детелина Скопје, телефонски броеви 078/233-416, 072/316-573, marketdetelina@gmail.com

Угостителски објект за исхрана ЕМ-МЕР ТП, телефонски број 071/566-521, topolec.meriton@gmail.com

ПЕТ ЕКСПЕРТ ДООЕЛ Скопје, телефонски број 071/276-568, info@pet-expert.mk

Петар Транс ДООЕЛ Скопје, телефонски број 078/373-507

Дежурна аптека ќе биде аптеката “Зегин”- Драчево 1, лоцирана на ул. Димитрија Чуповски бр. 68, во населбата Драчево. Телефонскиот број на аптеката е: 078/478-204. Истата ќе биде отворена од 07:30 до 15:00 часот.

Дорак тис ком, телефонски број 078/455-961, dejan_dorak@hotmail.com

БУЦКО фолија ДООЕЛ телефонски број О70/269-600,

Бродец – Импекс ДООЕЛ телефонски број 070/700-373, info@bottegadelvino.com.mk

Со цел за побрзо надминување на кризата настаната поради вирусот Ковид 19, апелираме целосно да се почитуваат препораките дадени од Владата и Министерството за здравство.

Ве молиме следете не и стиснете лајк:
error
fb-share-icon
Copyright © Sekerko All rights reserved. | Newsphere by AF themes.
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial